FÅ HJÆLP TIL

Dansk som andetsprog for virksomheder

Vil du gerne hjælpe dine medarbejdere med det danske sprog? Hos Studiecoachen tilbyder vi undervisning i dansk som andetsprog, hvor dine medarbejdere lærer dansk af vores erfarne undervisere – uanset niveau.

gymnasie historie privatundervisning

Et skræddersyet forløb

Vi tilbyder både eneundervisning og undervisning i grupper af 2-4 medarbejdere. Vores undervisere skræddersyr et forløb med udgangspunkt i medarbejderen eller medarbejdernes niveau, uanset om de er helt nye i Danmark – måske slet ikke ankommet endnu – eller allerede har et godt kendskab til dansk.

Vi er optaget af at skabe et engageret forløb, hvor dine medarbejdere går fra undervisningen med en større forståelse for den danske kultur og med et naturligt dansk sprog, som de kan bruge i hverdagen. Undervisningen foregår online, og vi tilbyder både længere forløb og kortere, mere målrettede forløb f.eks. i forbindelse med en mundtlig præsentation.

Om undervisningen

Vi taler som udgangspunkt dansk i undervisningen og har stort fokus på, at eleverne selvstændigt bruger sproget og får et naturligt hverdagssprog med sig fra gang til gang. Hver time har et emne, som vi arbejder med ved hjælp af forskellige mundtlige øvelser, som har til formål at gøre eleverne i stand til selvstændigt at kunne udtrykke sig om emnet. Vi lægger vægt på, at eleverne får maksimal taletid på dansk, for vi tror på, at vi bedst lærer sproget ved at bruge det.

Et undervisningsforløb er på 30 timer for 1 medarbejder og 42 timer for 2-4 medarbejdere. Ønsker I i stedet et intensivt, målrettet forløb, kan I købe timepakker af 10-25 timer.

Om vores undervisere

Alle Studiecoachens undervisere er højtuddannede og har erfaring med at undervise og planlægge et motiverende læringsforløb uanset niveau. Vores undervisere har samlet set undervist mere end 1.000 elever og er i stand til hurtigt at vurdere, hvad der skal til for at hæve en elevs eller en gruppes faglige niveau.

Mød en af vores lærere

Copyright 2023 - Studiecoachen