Eksamensangst

Eksamensangst er både ubehageligt og hæmmende for din faglige præstation. Det sætter sig som en klump i maven og i værste fald kan det resultere i, at klappen går ned i selve eksamenssituationen. Vores psykoterapeuter og coaches har flere års erfaring med at hjælpe elever og studerende med at få bugt med eksamensangsten både under eksamenslæsningen og til selve eksamen.

Vi skræddersyr vores hjælp til dig

Mennesker er forskellige, og derfor kommer eksamensangst til udtryk på forskellige måder. Nogle oplever hjertebanken, hurtigere vejrtrækning, rystende hænder og andre kan opleve, at klappen går ned under eksamen. Vores forløb tager udgangspunkt i dig og dine behov. Vi indleder derfor alle forløb med at afdække, hvordan du oplever eksamensangsten, og hvad du især gerne vil opnå ved at have samtaler med os. Vi træner dig i mere hensigtsmæssige tanke- og handlemønstre og præsenterer dig for forskellige redskaber og øvelser, som du kan bruge til at håndtere angsten.

Du kan både få faglig og psykisk hjælp

Det tager tid at lære sig selv at kende og at lære nye strategier, og det er derfor bedst at gå i gang i god tid før eksamen. Har du brug for hjælp til akut eksamensangst i forbindelse med en eksamen, har vi dog også nogle enkle redskaber, som kan hjælpe dig igennem. I nogle tilfælde skyldes angsten en faglig usikkerhed, og i så fald underviser vi dig sideløbende i de områder, som du føler dig usikker på. På den måde styrker vores undervisere dig både psykisk og fagligt, så du bliver i stand til at mestre eksamenssituationen.

Læs mere om vores hjælp til eksamensforberedelse

Hvad er eksamensangst?

Copyright 2023 - Studiecoachen