Eksamensangst

Eksamensangst er både ubehageligt og hæmmende for din faglige præstation. Det sætter sig som en klump i maven og i værste fald kan det resultere i, at klappen går ned i selve eksamenssituationen. Vores psykoterapeuter og coaches har flere års erfaring med at hjælpe elever og studerende med at få bugt med eksamensangsten både under eksamenslæsningen og til selve eksamen.

Vi skræddersyr vores hjælp til dig

Mennesker er forskellige, og derfor kommer eksamensangst til udtryk på forskellige måder. Nogle oplever hjertebanken, hurtigere vejrtrækning, rystende hænder og andre kan opleve, at klappen går ned under eksamen. Vores forløb tager udgangspunkt i dig og dine behov. Vi indleder derfor alle forløb med at afdække, hvordan du oplever eksamensangsten, og hvad du især gerne vil opnå ved at have samtaler med os. Vi træner dig i mere hensigtsmæssige tanke- og handlemønstre og præsenterer dig for forskellige redskaber og øvelser, som du kan bruge til at håndtere angsten.

Du kan både få faglig og psykisk hjælp

Det tager tid at lære sig selv at kende og at lære nye strategier, og det er derfor bedst at gå i gang i god tid før eksamen. Har du brug for hjælp til akut eksamensangst i forbindelse med en eksamen, har vi dog også nogle enkle redskaber, som kan hjælpe dig igennem. I nogle tilfælde skyldes angsten en faglig usikkerhed, og i så fald underviser vi dig sideløbende i de områder, som du føler dig usikker på. På den måde styrker vores undervisere dig både psykisk og fagligt, så du bliver i stand til at mestre eksamenssituationen.

Læs mere om vores hjælp til eksamensforberedelse

Hvad er eksamensangst?

Elever og forældre anbefaler os

★★★★★

Stor faglighed, anerkendende, nærværende og empatisk.

Min søn var i princippet blevet færdig som lærer, med et gennemsnit på over 10 i sine hovedfag og i Bachelor. Han havde dog et hængeparti med en skriftlig opgave (som ikke skulle forsvares), for at få sit lærerbevis, men som han havde fået udsat 2 gange, og desværre dumpede 3. gang. Han fik bevilget 4. forsøg, da han ellers er en dygtig og ambitiøs studerende. Desværre røg han ned i depression og angstanfald netop da denne opgave skulle udfærdiges.

Da var vi så heldige at finde Sarah som privat vejleder/ studiecoachen.

Sarah har i den grad været helt fantastisk til at understøtte min søns entusiasme og været meget dygtig til at se hans skriftlige ressourcer og begrænsninger i en fin balance. Således har Sarah været tro imod hans egne faglige visioner, samt eget sprog, og ført ham konstruktivt hen hvor han netop havde brug for.

Under hele processen har Sarah været menneskeligt meget nærværende, og i samspil med stor faglighed, anerkendelse og empatisk/ konstruktiv kritik og super vejledningsteknik, affødt lige netop den inspiration og glæde ved opgaveskrivningen som min søn havde brug for.
Sarah har således været en super katalysator. Dvs at min søn har udfærdiget en meget fin opgave og via Sarah, er han blevet helt fantastisk boostet i egen arbejdsindsats.

Min pointe er, at Sarah er enestående dygtig til at vejlede den studerende til at skabe den bedste udgave af sig selv i en opgave.
Kan kun give mine største anbefalinger.

Hanne, mor til Christian som nu er færdiguddannet lærer.

Hanne

★★★★★

En god investering i min opgave og eksamensselvtillid

Stor fleksibilitet og super coaching fra Linda. Fra jeg henvendte mig til Studiecoachen på deres hjemmeside til jeg havde min første coaching-session, gik gnidningsfrit og var en god oplevelse fra start til slut og jeg gik til min bacheloreksamen med selvtillid og tro på min teori.

MB

★★★★★

God og kyndig hjælp til dansk og SRP’en

Min søn, som ikke har haft det nemt, har igår afsluttet sin Bacheloruddannelse som pædagog med et flot 10 tal.

Han bestod ikke første gang og blev deprimeret og usikker på sit eget værd og sin faglighed.

Det fik Studiecoachen lavet om på. Jeg henvendte mig til Sarah som lavede et match med Lis og min søn. Lis har været fantastisk og er meget kompetent og empatisk. Lis har i samarbejde med min søn formået at styrke hans faglighed både i opgaven og den mundtlige del.

Det har været alle pengene værd. Af hjertet tak 🙏

Anett

Copyright 2024 - Studiecoachen