FÅ HJÆLP TIL

Eksamensforberedelse

En grundig eksamensforberedelse gør dig tryggere og mere sikker i selve eksamenssituationen, hvilket ofte fører til bedre resultater. Hos Studiecoachen hjælper vi dig med eksamensforberedelse, uanset om du står over for en mundtlig eller en skriftlig eksamen. Eksamensforberedelsen har, uanset uddannelsesniveau, altid fokus på både faglighed og eksamensteknik, så du er klædt godt på.

Mød en af vores højtudannede og erfarne undervisere

Om vores undervisere

Studiecoachens undervisere har solid undervisningserfaring og har alle siddet på den anden side af bordet som både undervisere og eksaminatorer på alle uddannelsesniveauer. Hos Studiecoachen er tilgangen til undervisning anerkendende og fokus er på, hvordan du får et motiverende forløb og opnår mest mulig faglig udvikling.

Vi hjælper dig med

Træning i pensum og opgaveløsning

Til eksamen er det vigtigt at have styr på hele pensum, og det hjælper vores undervisere dig med. De kan dertil give dig ekstra undervisning i bestemte fag og emner, så du står stærkere.

Eksamensteknik

Det er vigtigt at få træning i at gå til eksamen, så du føler dig tryg og kan præstere dit bedste. Du bør derfor kende til eksamens præcise krav, vægten af faglighed og hvordan man laver et godt oplæg og fører en faglig diskussion i eksamenssituationen. Det hjælper vores privatundervisere dig med.

Mundtligt oplæg

De fleste mundtlige eksaminer starter med et oplæg, hvad end det er eksamen i pensum eller et mundtligt forsvar af en større opgave. Vi hjælper dig med at opbygge dit oplæg og strukturere det på en meningsfuld måde. Vi arbejder ligeledes med din præsentationsteknik og træner diskussionsdelen, så du er godt forberedt på censor og eksaminators spørgsmål.

Mundtlig og skriftlig prøveeksamen

Hos Studiecoachen har vi gode erfaringer med at afholde prøveeksaminer i et trygt læringsmiljø, hvor fokus er på at hjælpe dig med at lære og opnå det bedste resultat til den rigtige eksamen. Der er ingen bedømmelse eller karakter, og du skal aldrig være bange for at stille spørgsmål eller lave fejl.

Sådan foregår eksamensforberedelse hos Studiecoachen

Eksamensforberedelsen foregår i et trygt rum, hvor der er en anerkendende tilgang til læring og undervisning. Alle Studiecoachens undervisere er højtuddannede og ved, hvad der forventes af dig til eksamen i det givne fag, hvad end du går i folkeskole, på gymnasiet eller på en videregående uddannelse.

Eksamensforberedelsen hos Studiecoachen tager udgangspunkt i, hvor dit behov er størst. I de fleste tilfælde tager forløbet udgangspunkt i træning af pensum, eksamensteknik og mundtligt oplæg, og vi vil typisk også afholde en eller flere prøveeksaminer.

Forberedelse til både mundtlige og skriftlige eksaminer

Studiecoachens kompetente undervisere hjælper dig i et skræddersyet privatundervisningsforløb, hvad end du skal til mundtlig eller skriftlig eksamen. Til både mundtlige og skriftlige eksaminer træner vores privatundervisere dig i din faglighed og din eksamensteknik, så du kan føle dig tryg.

Elever og forældre anbefaler os

★★★★★

Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det!

Jeg har brugt studiecoachen flere gange til min datter når hun har skulle til eksamen i gymnasiet.

Det har alle gange været en super god og tryg oplevelse for hende. Alle lærer har været virkelig dygtige til at formidle, og de har klædt hende godt på til sine eksaminer. Det er den bedste investering!

Lotte

★★★★★

Gode vejleder

Jeres underviseres kompetenceniveau er af høj standard, og jeg oplevede personligt deres hjælp i fagene kemi og eksamensprojekt på hf, hvor jeg opnåede karakteren 10. De er ekstremt dygtige til at vejlede og besvare spørgsmål. Hvis jeg bliver optaget på medicinstudiet i juli, vil jeg uden tvivl vælge at drage nytte af deres ekspertise igen.

La Ja

★★★★★

Super hjælp!

Jeg stod i en presset sitation med kun en uge til at læse op til eksamen og StudieCoachen hjalp mig hurtigt og fik fundet en fantastisk mentor til mig, der fik hjulpet mig, så jeg var fuldstændig klar til eksamen! Super hjælp og dejlig personlig kommunikation med både mentor og adminstration.

Marc

Copyright 2024 - Studiecoachen