FÅ HJÆLP TIL

Skriveblokade

De fleste kender følelsen af at sidde fastlåst foran computeren uden at kunne komme videre. Strukturen på opgaven er uoverskuelig og ordene sidder fast. Sådan føles det at have skriveblokade, men fortvivl ikke! Du kan sagtens komme over en skriveblokade. Med hjælp fra Studiecoachens erfarne undervisere kommer du hurtigt videre og undgår panik op til aflevering.

Psykoterapeut Christine fortæller om hjælp til skriveblokade

Om vores undervisere

Alle vores undervisere og coaches er højtuddannede og har erfaring med at afhjælpe skriveblokade. De har alle en relevant akademisk baggrund, der gør dem i stand til at hjælpe dig med netop dine udfordringer. Vores undervisere ved, at det oftest ikke bare er én årsag, der ligger til grund for skriveblokeringer, og sammen med dig identificerer vi de væsentligste årsager og lægger en plan, så du får den rette hjælp til at få skrevet din opgave.

Hvad skyldes en skriveblokale?

En skriveblokade kan skyldes flere forskellige forhold, der enten alene eller i samspil kan udløse en blokering. Vores uddannede psykoterapeuter, coaches og undervisere kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad din skriveblokade skyldes, så du kan få løsnet op for den og komme videre med din opgave.

En skriveblokade kan have mange forskellige bagvedliggende årsager. Skriveblokaden kan skyldes, at den opgave, du står over for, er for svær eller uoverskuelig. Du aner simpelthen ikke, hvordan du skal gribe den an. En skriveblokade kan også bunde i følelsesmæssige blokeringer, herunder urealistiske eller meget høje forventninger til, hvornår du skal være færdig eller til din præstation.

Mange skriveblokader udspringer af et præstationspres, eller kommer fra tidligere negative erfaringer. Det skaber en usikkerhed, som bliver selvforstærkende og gør det svært at komme i gang. Andre skriveblokader kommer af manglende motivation eller overskud, mens sproglige udfordringer også kan være årsag.

samfundsfag privatundervisning

Få hjælp til at ophæve din skriveblokade

En skriveblokade kan føles som en massiv mur, der effektivt spærrer for at få skrevet dét, der skal skrives. Men faktisk er muren lettere nedbrydelig, end du fornemmer. Med samtaler og enkle teknikker er det muligt at ophæve blokaden og igen blive tryg i din skriveproces.

Studiecoachens erfarne undervisere hjælper dig med at få skabt et overblik over den store opgave og hjælper dig med at forstå, hvad opgaven skal indeholde og gøre processen mere overskuelig ved at dele opgaven op i mindre dele. Når man har overblik over opgaven øges motivationen og overskuddet, og risikoen for at få en skriveblokade bliver mindre.

Skyldes din skriveblokade præstationspres og dårlige erfaringer fra tidligere, så hjælper Studiecoachens dygtige undervisere dig med at mindske presset ved at skabe nye og bedre erfaringer med skrivningen. Vi erstatter de dårlige erfaringer med nye, der viser, at det er muligt at arbejde med akademiske opgaver uden at få ondt i maven og en skriveblokade.

Copyright 2023 - Studiecoachen