FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Biologi

Biologi indeholder mange termer og fagudtryk, hvilket kan betyde, at man som elev nogle gange mister overblikket. Studiecoachen tilbyder privatundervisning, som bliver skræddersyet til dit barns behov, så det faglige niveau hæves og dit barn føler sig tryggere i den daglige undervisning.

Vi hjælper med

Pensum

Biologi kan for mange virke uoverskueligt med de mange biologiske processer samt nye termer og udtryk. Med privat lektiehjælp forbedrer vi dit barns overblik og forståelse af fagets indhold, hvad end der er tale om fotosyntese, økosystemer eller generel begrebsforståelse.

Faglig udvikling

Hvis man føler, at man sidder fast, er det svært at udvikle sig. Med privatundervisning sætter vi sammen gang i den faglige udvikling, uanset behov eller omfang. I trygge rammer har vi fokus på det individuelle barn og tilpasser løbende undervisningen barnets udvikling.

Afgangsprøve

Hvis dit barn står overfor afgangsprøven i biologi i folkeskolen hjælper Studiecoachens undervisere også her. Med fokuseret træning og undervisning hæver vi dit barns faglige niveau og sikrer, at det bliver en god oplevelse uden mavepine.

“Super hjælp Jeg fik rigtig god hjælp til min rapport i bioteknologi og procesdesign.”

– Zarvic

Om vores undervisere

Studiecoachens undervisere er alle erfarne lærere med flere års erfaring som både eksaminatorer og censorer i biologi. De kender alle fagets krav og formalia og kan skræddersy et forløb ud fra elevens udgangspunkt uanset klassetrin. Vores 1:1 privatundervisning har særlig fokus på det enkelte barns behov, og gennem en anerkendende og motiverende tilgang til undervisning kan vi hæve elevens faglige niveau.

Mød en af vores undervisere

Copyright 2023 - Studiecoachen