FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Dansk

Har dit barn brug for hjælp til at blive bedre til at analysere, fortolke og give sit perspektiv på tekster? Eller er det grammatikken, der driller? Studiecoachen tilbyder privatundervisning i danskfaget, hvor vores uddannede lærere hjælper uanset hvilke udfordringer, dit barn står overfor.

Vi hjælper med

Pensum

Danskfagets pensum dækker over alt fra litterære genrer til grammatiske regler. Vores lærere har kendskab til pensum og hjælper med at skabe overblik over lektier og afleveringer, så dit barn bedre kan følge med i undervisningen og hæve sit niveau – uanset klassetrin og udgangspunkt.

Faglig udvikling

Studiecoachens lærere har altid fokus på at sikre dit barns faglige udvikling. Vores dygtige undervisere hjælper dit barn med lektierne og med at træne mundtlig og skriftlig formidling.

Afgangsprøve

Når dit barn kommer i udskolingen begynder folkeskolens afgangsprøver at nærme sig. Studiecoachens højtuddannede lærere løfter dit barns faglige niveau og gør dit barn mere tryg i situationen, så de kan få en god oplevelse og præstere sit bedste.

“Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det! Jeg har brugt studiecoachen flere gange til min datter når hun har skulle til eksamen i gymnasiet. Det har alle gange været en super god og tryg oplevelse for hende. Alle lærer har været virkelig dygtige til at formidle, og de har klædt hende godt på til sine eksaminer. Det er den bedste investering!”

– Lotte Kjærhus, mor til gymnasieelev

Om vores undervisere

Studiecoachens højtuddannede lærere kender fagets krav og har erfaring som både eksaminatorer og censorer. Vores lærere tilbyder 1:1 undervisning, der fokuserer på den enkelte elevs behov og læring, og de har en anerkendende tilgang til læring, hvor elevens individuelle potentiale er i centrum.

Hør Jonas fortælle om vores privatundervisning

Copyright 2023 - Studiecoachen