FÅ HJÆLP TIL FAGET

Fransk

At lære et nyt sprog kan virke som en stor mundfuld, og fransk er ingen undtagelse. Her er mange grammatiske regler, svære bøjninger og en udfordrende udtale. Hvis dit barn kæmper med en eller flere af disse ting, hjælper vores dygtige undervisere med at få sat gang i den faglige udvikling.

Vi hjælper med

Pensum

Fransk er for de fleste et helt nyt sprog i grundskolen, og derfor kan det være svært også at holde et overblik over fagets pensum. Studiecoachen hjælper lige der, hvor behovet er størst. Med et fælles overblik og målrettet privatundervisning, får dit barn nemmere ved at følge den daglige franskundervisning.

Faglig udvikling

Studiecoachens vigtigste opgaver er dit barns faglige udvikling. Udover løbende hjælp med lektier og opgaver, træner vi dit barns mundtlige og skriftlige formidling i faget. Derudover er privatundervisningen altid skræddersyet den enkelte, så I sammen er sikre på, at udviklingen går den rigtige vej.

Afgangsprøve

Fransk i grundskolen indebærer også en afgangsprøve. Når den tid nærmer sig, træner Studiecoachens undervisere den specifikke eksamenssituation, både skriftligt og mundtligt, med fokus på overblik og tryghed. På den måde får vi bedre styr på nerverne, så eksamen bliver en god oplevelse.

Om vores undervisere

Studiecoachens undervisere er alle højtuddannede med stor erfaring i franskundervisning. De kender alle krav og formalia, og de guider via privatundervisning til faglig udvikling med en anerkendende tilgang til læring. Med skræddersyet 1:1 undervisning i trygge rammer, er dit barn i fokus hele vejen igennem forløbet.

Copyright 2024 - Studiecoachen