FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Fysik og kemi

Faget fysik og kemi er ofte grundskoleelevernes første møde med et mere teoretisk fag, og de skal blandt andet sætte sig ind i det periodiske system, energiformer og naturvidenskabelige forsøg. Studiecoachens undervisere har bagagen fuld af undervisningserfaring, og de kan hjælpe dit barn med at forstå teorien uanset klassetrin.

fysik og kemi folkeskolen

Vi hjælper med

Pensum

Fysik og kemi introducerer mange nye begreber og modeller. Som elev kan det være svært at danne sig et overblik, for ikke at tale om at huske alle de nye termer. Studiecoachens undervisere hjælper dit barn på vej og sætter ekstra ind på de dele af pensum, der skaber særlige udfordringer.

Faglig udvikling

Privatundervisningen med Studiecoachens undervisere tager udgangspunkt i det pensum, dit barn allerede arbejder med, og har fokus på at opnå størst fagligt udbytte. Opstår der behov for justeringer, retter underviseren til løbende, så dit barns udvikling går den rigtige retning. Underviseren hjælper med de daglige lektier og opgaver som en del af privatundervisningen og kan give ekstra støtte til opgaver eller udfordrende tekster.

Afgangsprøve

Når afgangsprøverne nærmer sig, er Studiecoachens undervisere klar til at løfte dit barns faglige niveau. Vi træner eksaminernes indhold og gør dit barn mere tryg i situationen, så hun/han får en god oplevelse og kan præstere sit bedste.

Om vores undervisere

Studiecoachens undervisere er alle højtuddannede og har bred undervisningserfaring. Uanset klassetrin og fag finder vi den rette underviser til dit barns behov. Vi anvender en anerkendende tilgang til undervisning, hvor vores vigtigste opgaver er dit barns individuelle behov, og undervisningen foregår i et trygt læringsmiljø, hvor der er plads og mulighed for at udvikle sine faglige færdigheder og få en god oplevelse.

Mød en af vores undervisere

Copyright 2023 - Studiecoachen