FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Historie

Har dit barn brug for hjælp til at forstå og give perspektiver på historiske begivenheder og perioder? Studiecoachens dygtige og højtuddannede undervisere hjælper dit barn med forståelse og formidling af fagets begreber og skaber et motiverende forløb, der hæver dit barns faglige niveau.

Folkeskole historie undervisning

Vi hjælper med

Pensum

Historiefagets pensum er stort og rummer alt fra historiske perioder og begivenheder til demokratiformer afhængigt af klassetrin. Vores kompetente undervisere har stort kendskab til alle aspekter af pensum og hjælper, hvad end dit barn har behov for hjælp til analyse af historiske kilder eller forståelse af historiske begivenheder.

Faglig udvikling

Privatundervisningen hos Studiecoachen tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs behov, og vores kompetente lærere laver en individuel plan, som tager udgangspunkt i de fagområder, hvor dit barn har de største udfordringer. Herfra er fokus på at opnå mest mulig faglig udvikling.

Afgangsprøve

Står dit barn overfor folkeskolens afgangsprøver i faget historie? Studiecoachens undervisere hjælper dit barn med at forberede sig bedst muligt. Forberedelsen består i alt fra at gennemgå pensum til at træne eksamensformen. Vigtigst er, at det hele foregår i den enkelte elevs tempo, så dit barn kommer til at føle sig tryg i selve eksamenssituationen.

Om vores undervisere

Studiecoachens undervisere har alle solid undervisningserfaring og kender fagets pensum. Undervisningen er altid anerkendende og har fokus på elevens individuelle behov. Vores undervisere er uddannede i at se, netop hvor dit barn har størst behov for udvikling og i at finde den læringsmetode, som passer bedst.

Copyright 2024 - Studiecoachen