FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Kristendomskundskab

Kristendomskundskab introducerer verdens religioner, kristendommens værdier og bibelske fortællinger om etik og moral. Studiecoachens dygtige undervisere hjælper dit barn til en dybere forståelse af fagets begreber og skaber et trygt forløb, der hæver dit barns faglige niveau.

Vi hjælper med

Pensum

Pensum i kristendomskundskab er stort og bredt, og det specifikke indhold varierer på tværs af klassetrin og skoler. Vores erfarne lærere har kendskab til alle hjørner af kristendomsundervisningens pensum, og tager udgangspunkt i netop dit barns niveau og laver en læringsplan med udgangspunkt heri.

Faglig udvikling

Uanset klassetrin tager Studiecoachen altid udgangspunkt i den enkeltes behov. Med en skræddersyet plan sætter privatundervisningen ind på de emner, der skaber flest udfordringer, så dit barn er sikret mest mulig faglig udvikling og en god oplevelse.

Afgangsprøve

Skal dit barn til eksamen i kristendomskundskab? Studiecoachens undervisere hjælper dit barn med sine forberedelser. I et eksamensforløb gennemgår vi pensum og træner eksamensformen, så dit barn kan gå til eksamen med ro i maven og præstere sit bedste.

Om vores undervisere

Studiecoachens undervisere har flere års undervisningserfaring og kender krogene af fagets pensum. Undervisningen foregår i et anerkendende læringsmiljø og har fokus på elevens individuelle behov og udviklingspotentiale. Vores undervisere er uddannede i at se, netop hvor dit barn har størst behov for udvikling og finder den læringsmetode, der passer bedst.

Copyright 2024 - Studiecoachen