FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Musik

Musik er for nogle elever et frirum, men for andre kan det give ondt i maven. Vores erfarne undervisere giver dit barn en god oplevelse med musik og giver dem en større forståelse for blandt andet musikhistorie, noder, tonearter og sang, så de bedre kan følge med i undervisningen og hæve deres faglige niveau.

Vi hjælper med

Pensum

Pensum i musik? Det kan lyde skørt, men en stor del af faget musik handler om at kunne karakterisere genrer, læse noder og kende til musikhistorien. Studiecoachens undervisere hjælper dit barn med at få styr på pensum og leve op til fagets krav, så de hæver deres faglige niveau og opnår bedre resultater. Nogle af de ting, vi hjælper med at få styr på, er:

  • Kor, Musikhistorie, Symfonisk musik, Rock og pop, Noder, Klassisk musik, Tonearter og Akkorder.

Faglig udvikling

Det kan være en udfordring at følge med i undervisningen, hvis man først er kommet bagud og ikke forstår store dele af pensum. Studiecoachens undervisning tager udgangspunkt i dit barns behov, så dit barn hæver sit niveau og oplever mest mulig faglig udvikling.

Afgangsprøve

Skal dit barn op i musik i 8. klasse? Studiecoachens undervisere hjælper med alt fra forberedelse til træning i den mundtlige præsentation, så dit barn bliver tryg i situationen og får en god oplevelse med at gå til prøver.

Om vores undervisere

Alle Studiecoachens undervisere er højtuddannede og har erfaring med at undervise elever i grundskolen. De har en anerkendende tilgang til undervisning og sætter altid elevernes behov først, så det bliver en god og motiverende oplevelse at få undervisning.

Copyright 2024 - Studiecoachen