FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Samfundsfag

Har dit barn brug for hjælp til forståelse af samfundsfaglige begreber og emner som politik, grundloven og økonomi? Studiecoachens privatlærere hjælper hver enkelt elev med alt fra forståelse af pensum og faglig udvikling, til forberedelse op til afgangsprøven. Dit barns læring er i fokus og vores kompetente lærere er klar til at hjælpe.

Vi hjælper med

Pensum

Det kan for mange elever være svært at forstå det samfundsfaglige pensum, hvor komplekse begreber som demokrati og valgsystemet kommer i spil. Privatundervisning i samfundsfag tager udgangspunkt i dit barns behov og fokus er på de dele af pensum, som dit barn oplever er udfordrende.

Faglig udvikling

Det kan være en udfordring at følge med i samfundsfagstimerne, hvis man først er kommet bagud og ikke forstår store dele af pensum. Studiecoachens undervisning tager udgangspunkt i dit barns behov, så dit barn hæver sit niveau og oplever mest mulig faglig udvikling.

Afgangsprøve

Står dit barn over for grundskolens afgangsprøve i samfundsfag? Studiecoachens undervisere hjælper med alt fra forberedelse til træning i den mundtlige præsentation, så dit barn bliver tryg i situationen og får en god oplevelse med at gå til eksamen.

Om vores undervisere

Studiecoachens uddannede lærere kender fagets krav og har erfaring som både eksaminatorer og censorer i faget samfundsfag. Med 1:1 undervisning er fokus altid på at styrke den enkelte elevs faglighed gennem en anerkendende tilgang til undervisning.

Copyright 2023 - Studiecoachen