FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Spansk

Kæmper dit barn med at få greb om sit spanske ordforråd, eller har grammatikken behov for lidt ekstra opmærksomhed? Spansk kan være rigtig svært at lære, og med de mange nye ord og grammatiske regler mister man nemt overblikket. Vores erfarne lærere hjælper dit barn, så den faglige udvikling får et skub og motivationen stiger.

Vi hjælper med

Pensum

Grammatiske regler, den rette udtale og så skal der også rulles på R’erne – det er nemt at miste overblikket. Vores erfarne lærere har mange års erfaring og kan hjælpe dit barn, hvor behovet er størst. På den måde får dit barn nemmere ved at følge med i den daglige spanskundervisning.

Faglig udvikling

Dit barns faglige udvikling er i centrum, og Studiecoachens erfarne lærere har både fokus på at træne den mundtlige og skriftlige formidling i spansk. Samtidig hjælper de med de daglige lektier, så undervisningen bygger videre på den undervisning, dit barn modtager i skolen.

Afgangsprøve

Udskolingen betyder eksamenstid, og når dit barns eksamen i spansk står for døren, træner vi eksamenssituationen med fokus på tryghed. Når dit barn bliver tryg i eksamenslokalet, bliver det nemmere at yde sit bedste og få en god oplevelse.

“Super hjælp!

Jeg stod i en presset sitation med kun en uge til at læse op til eksamen og StudieCoachen hjalp mig hurtigt og fik fundet en fantastisk mentor til mig, der fik hjulpet mig, så jeg var fuldstændig klar til eksamen! Super hjælp og dejlig personlig kommunikation med både mentor og adminstration.”

– Marc

Om vores undervisere

Alle Studiecoachens lærere stor erfaring, og med en baggrund som både eksaminatorer og censorer kender de spanskfagets krav og formalia. Gennem en anerkendende tilgang til undervisning tilbyder vi 1:1 undervisning med fokus på dit barns behov og læring.

Copyright 2024 - Studiecoachen