FÅ HJÆLP TIL FAGET

Afsætning

Studiecoachens erfarne undervisere hjælper dig med at forbedre dine færdigheder i faget afsætning. Vores undervisere klæder dig på i fagets mange discipliner, der kan rumme alt fra samfundsvidenskabelig metode til strategi og markedsanalyse. Vores undervisere tilbyder skræddersyet undervisning, der er tilpasset dig og dine læringsbehov.

Vi hjælper dig med

Pensum

Alle vores undervisere er højtuddannede og har erfaring som gymnasielærere. De kender pensum ud og ind og kan skræddersy et forløb til dig, som hæver dit faglige niveau og klæder dig på til eksamen.

Faglig udvikling

Afsætning kan være en stor udfordring for mange, og det er nemt at falde bagud, hvis der er et emne, du ikke forstår. Vores undervisere identificerer hurtigt, hvor dine faglige udfordringer opstår, og kommer med et forslag til en læringsplan, så du overkommer udfordringerne og udvikler dig mest muligt fagligt.

Opgaver og afleveringer

Under forløbet tilbyder vores undervisere at hjælpe med opgaver og afleveringer. Vi lægger vores undervisning tæt op ad den undervisning, du modtager på din uddannelse, så privatundervisningen bliver en hjælp frem for en byrde.

“Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det! Jeg har brugt studiecoachen flere gange til min datter når hun har skulle til eksamen i gymnasiet. Det har alle gange været en super god og tryg oplevelse for hende. Alle lærer har været virkelig dygtige til at formidle, og de har klædt hende godt på til sine eksaminer. Det er den bedste investering!”

– Lotte Kjærhus, mor til gymnasieelev

Om vores undervisere

Hos Studiecoachen får du individuel støtte til faget afsætning gennem et tilpasset undervisningsforløb. Vores højtuddannede og erfarne undervisere assisterer dig i forståelsen af fagets begreber og hjælper dig med at løse de virksomhedsrelaterede problematikker, som faget indeholder. Vi har altid en anerkendende tilgang til undervisningen og tager hensyn til dit individuelle læringsbehov.

Copyright 2024 - Studiecoachen