FÅ HJÆLP TIL FAGET

Engelsk

Vi hjælper dig med at forbedre dit engelsk og få en bedre forståelse for analyse og fortolkning af engelske tekster. Studiecoachens erfarne og højtuddannede privatundervisere kender kravene til faget og tager dig i hånden uanset, om du vil have hjælp til mundtlig og skriftlig formidling eller vil dykke dybere ned i engelsk og amerikansk litteratur og kultur.

Vi hjælper dig med

Pensum

Vores højtuddannede undervisere har alle erfaring som gymnasielærere, og de kender pensum ind og ud. De skræddersyr et forløb til dig, så du har helt styr på relevant pensum i faget engelsk, når du skal til eksamen.

Mundtlig og skriftlig formidling

Vores dygtige undervisere hjælper dig med at træne mundtlig og skriftlig formidling, hvilket både gør en forskel i undervisningen i hverdagen og i forbindelse med eksamen.

Grammatik og korrekt sprogbrug

Korrekt grammatik og sprogbrug er afgørende i engelskfaget. Studiecoachens undervisere hjælper dig med at forstå grammatikken, så dit mundtlige og skriftlige sprog altid fremstår korrekt.

Opgaver og afleveringer

Under forløbet tilbyder vores undervisere at hjælpe med opgaver og afleveringer. Vi lægger vores undervisning tæt op ad den undervisning, du modtager på din uddannelse. Privatundervisningen bliver dermed en hjælp til at nå i mål med de afleveringer, du har svært ved.

“Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det! Jeg har brugt studiecoachen flere gange til min datter når hun har skulle til eksamen i gymnasiet. Det har alle gange været en super god og tryg oplevelse for hende. Alle lærer har været virkelig dygtige til at formidle, og de har klædt hende godt på til sine eksaminer. Det er den bedste investering!”

– Lotte Kjærhus, mor til gymnasieelev

Om vores undervisere

Hos Studiecoachen får du hjælp til engelsk gennem et skræddersyet undervisningsforløb. Vores uddannede og erfarne undervisere hjælper dig med at få en bedre forståelse for analyse og fortolkning af engelske tekster gennem et anerkendende forløb. Vi tilpasser undervisningen til dit læringsbehov og bruger forskellige metoder, så du får mest muligt ud af undervisningen.

Copyright 2023 - Studiecoachen