FÅ HJÆLP TIL FAGET

Erhvervsjura

Er du ved at miste overblikket over pensum i erhvervsjura? Studiecoachens undervisere hjælper dig gennem privatundervisning med at belyse fagets mange facetter som juridisk metode, det danske retssystem og international rets indflydelse på dansk ret. Vores undervisere har altid en anerkendende tilgang til undervisning og er uddannet i netop at kunne finde den læringsmetode, der passer bedst til dig.

Vi hjælper dig med

Pensum

Det kan være svært at holde styr på pensum i faget erhvervsjura og man kan hurtigt miste overblikket. Studiecoachens højtuddannede undervisere hjælper dig med at forstå og skabe overblik over pensum, så du føler dig tryg både i undervisningen og op til eksamen.

Faglig udvikling

Privatundervisningen fokuserer på din faglige udvikling i faget erhvervsjura. Du får
værktøjer til, hvordan du bedst muligt udvikler dig og bliver motiveret. Vores undervisere tilpasser niveauet, så undervisningen passer til netop der, hvor dit behov er størst.

Grammatik og korrekt sprogbrug

Forløbet tager altid afsæt i din uddannelses pensum. Vores undervisere har selv siddet som både eksaminatorer og censorer og ved derfor, hvilke krav, der bliver stillet til dig både ved afleveringer og op til eksamen.

Om vores undervisere

Vores undervisere er har alle en akademisk baggrund og er eksperter inden for netop det fag, de underviser i. De vejleder dig i forståelsen af erhvervsjuridiske begreber og motiverer dig til at opnå faglig fordybelse og øget kundskab. De har en altid en anerkendende tilgang til undervisning, der fokuserer på dine personlige læringsbehov.

Mød en af vores undervisere

Copyright 2024 - Studiecoachen