FÅ HJÆLP TIL FAGET

Finansiering

I faget finansiering lærer du om alt fra finansielle markeder til pengeinstitutter og deres produkter. Pensum er stort og det kan være svært at forstå alle begreber. Studiecoachens højtuddannede undervisere hjælper dig gennem en anerkendende undervisningstilgang, der har fokus på din faglige udvikling i finansiering.

Vi hjælper dig med

Pensum

Studiecoachens undervisere hjælper dig med at skabe overblik over pensum, så du bedre kan overskue, hvad der forventes af dig op til eksamen. I privatundervisningen fokuseres på hvilke dele af pensum, du har sværest ved, så du kan følge bedst muligt med i den daglige undervisning.

Faglig udvikling

Privatundervisningen tager altid udgangspunkt i dine behov og din faglige udvikling. Vores undervisere er uddannede i at finde netop den læringsmetode, der passer bedst til dig. På den måde sikrer vi, at du opnår mest mulig faglig udvikling og indfrier dine personlige mål.

Afleveringer og eksamen

Vores undervisere har alle arbejdet som gymnasielærere og har derfor været både eksaminatorer og censorer. De ved derfor, hvad der forventes af dig til eksamen og i dine afleveringer i løbet af året.

“Særdeles god og uvurderlig coach. Ville gøre det igen – medgiver hermed min varmeste andbefaling”

– Charlotte Lohals

Om vores undervisere

Vores undervisere er højtuddannede og har en relevant akademisk baggrund. De kender fagets pensum og kan derfor hjælpe med netop de elementer af faget, som du oplever som mest udfordrende. De har altid en anerkendende tilgang til undervisning, og undervisningen er tilpasset i en undervisningsplan, der er skræddersyet til dig.

Copyright 2024 - Studiecoachen