FÅ HJÆLP TIL FAGET

Fransk

Studiecoachens undervisere kan hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder inden for faget fransk gennem træning i sproget og analyse og fortolkning af franske tekster. Vores erfarne gymnasielærere kender fagets krav og støtter dig, uanset om du har brug for hjælp til at forbedre dine mundtlige evner eller vil gå dybere ind i fransk litteratur og kultur.

Vi hjælper dig med

Pensum

Vores højtuddannede undervisere har erfaring som gymnasielærere og har en dyb indsigt i pensum. De skræddersyr et forløb til dig, så du har det fulde overblik over relevant pensum og kan hæve dit faglige niveau op til din eksamen.

Mundtlig og skriftlig formidling

Formidling er en stor del af fransk, og vores undervisere står derfor klar til at hjælpe med at hæve dit niveau både skriftligt og mundtligt. De hjælper blandt andet med at udvide dit ordforråd og øve din udtale, så du bedre kan følge med i undervisningen og føle dig tryg op til eksamen.

Grammatik og korrekt sprogbrug

Korrekt grammatik og sprogbrug er enormt vigtigt i fransk. Studiecoachens undervisere hjælper dig med at forstå grammatikken, så du behersker et korrekt sprog både mundtligt og skriftligt.

Afleveringer og eksamen

Vores erfarne undervisere står klar til at bistå med afleveringer og forberedelse op til eksamen. Vi tilpasser forløbet til den undervisning, du modtager på skolen, så vores forløb støtter din læring, og du opnår succes med de faglige områder, du har svært ved.

“I would like to recommend for the students who are interested in studying French or for those who need help in writing bachelor, master degrees ,the French teacher Alexandre Planque Tafteberg. He is good at his job and he does it with passion. He is very helpful, patient and well prepared.”

– Christina Bonde

Om vores undervisere

Studiecoachens undervisere tilbyder skræddersyet franskundervisning, hvor vores kvalificerede og erfarne undervisere hjælper dig med alt fra franske begreber til forbedring af dine sproglige færdigheder. Vi har en anerkendende tilgang til læring, og dine læringsbehov er altid i fokus, så du får mest muligt ud af undervisningen.

Copyright 2024 - Studiecoachen