FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Fysik

Hvis du har svært ved at forstå begreber som energi, elektromagnetisme eller atomer, eller har svært ved at overskue dine afleveringer, kan vores erfarne undervisere hjælpe dig. Studiecoachens højtuddannede undervisere tilbyder skræddersyede forløb, der sikrer, at du får den rette hjælp til alt fra pensum til eksamen i faget fysik.

fysik privatundervisning

Vi hjælper dig med

Pensum

Elektriske kredsløb, mekanik eller kvantefysik. Som elev på de gymnasiale uddannelser i faget fysik skal du både kunne udvise forståelse for teori og metode, samt kunne gennemføre observationer og undersøgelser. Vores erfarne gymnasielærere hjælper dig med at forstå og skabe overblik over pensum, så du bedre kan følge med i undervisningen i gymnasiet.

Faglig udvikling

Privatundervisning i fysik har fokus på din faglige udvikling, så du forbedrer dit niveau og lever op til fagets krav. Du bliver mere tryg i faget, og det forbedrer din læring på skolen, da du bedre kan følge med i undervisningen.

Afgangsprøve

Studiecoachens uddannede undervisere kan både hjælpe dig med afleveringer og eksamensforberedelse. De har omfattende viden om de faglige krav i fysik, da de har erfaring som eksaminatorer og censorer ved gymnasiale eksaminer. De har en dyb indsigt i, hvad der bliver forventet af dig til en eksamen, og deres erfaring gør dem i stand til at hjælpe med de opgaver og afleveringer, du vil støde på i løbet af året.

“Hurtig, professionel & fleksibel Jeg sad med et drilsk stykke Fysik & Matematik A SRP beregning, og jeg sendte en ansøgning ind og fik hurtigt tilbagesvar.

Processen hvorved man får tilegnet en hjælper er meget nem og hurtig, og individet der hjalp mig var fleksibel og hjælpsom. Ville have givet 5 stjerner hvis deres timepris var en anelse billigere, men ærlig talt så er det alle pengene værd.”

– Markus Meiner

Om vores undervisere

Studiecoachens kompetente og erfarne undervisere er alle uddannet i at levere undervisning på højt niveau. De har både akademiske kvalifikationer og praktisk erfaring indenfor undervisning. Vi tilbyder tilpassede forløb, der imødekommer dine specifikke behov, inklusiv 1:1 vejledning. Vores undervisere kan hjælpe dig med alt fra forståelse af teori og anvendelse heraf.

Copyright 2024 - Studiecoachen