FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Historie

Kæmper du med at placere centrale historiske begivenheder i forhold til hinanden, eller vil du gerne blive bedre til at sætte samfundsudviklingen i et historisk perspektiv? Studiecoachens undervisere styrker din forståelse, og hjælper dig til et bedre overblik over fagets indhold og metoder.

Vi hjælper dig med

Pensum

Med skræddersyet privatundervisning gennemgår vores kompetente undervisere pensum i dét tempo, du har brug for. De prioriterer at skabe et trygt rum, hvor de stille og roligt kan styrke din forståelse af alt fra regionale konflikter til ideologiernes kamp i det 20. århundrede. Alt imens du får styrket dine evner til at kunne perspektivere begivenheder i forhold til hinanden.

Faglig udvikling

Med 1:1 undervisning sætter vi din faglige udvikling i højsædet. Studiecoachens højtuddannede undervisere står klar med kontinuerlig sparring og tilpasser forløbet dine behov, så du får størst muligt udbytte.

Eksamen og afleveringer

Du vil løbende have obligatoriske opgaver, prøver eller eksaminer i historiefaget. Når eksaminer eller opgaver nærmer sig, intensiveres fokus på den mundtlige og skriftlige formidling af fagets pensum, hvilket vores dygtige undervisere kan hjælpe dig med. De kender fagets krav og formalia, og støtter dig løbende, så du så vidt muligt undgår nervøsitet og føler dig klædt på til eksamen.

“Super hjælp!

Jeg stod i en presset sitation med kun en uge til at læse op til eksamen og StudieCoachen hjalp mig hurtigt og fik fundet en fantastisk mentor til mig, der fik hjulpet mig, så jeg var fuldstændig klar til eksamen! Super hjælp og dejlig personlig kommunikation med både mentor og adminstration.”

– Marc

Om vores undervisere

Studiecoachen har uddannede undervisere, der kender fagets krav og har erfaring som både eksaminatorer og censorer. Vores undervisere tilbyder 1:1 undervisning, der fokuserer på elevernes individuelle behov og læring. Vi har en anerkendende tilgang til læring, hvor elevens individuelle potentiale er i førersædet.

Copyright 2024 - Studiecoachen