FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Matematik

Studiecoachens erfarne undervisere kan hjælpe dig med at forbedre dine matematikfærdigheder indenfor alle områder. Deres pædagogiske erfaring gør dem i stand til at finde netop den læringsmetode, der gør dig klogere på matematikkens forskellige discipliner, hvad end der er behov for hjælp til ligninger, brøker eller noget helt tredje.

Vi hjælper dig med

Pensum

Vores højtuddannede undervisere har alle erfaring som gymnasielærere, og de kender pensum ud og ind. De skræddersyr et forløb til dig, så du har helt styr på relevant pensum, når du skal til eksamen.

Faglig udvikling

Matematik er et udfordrende fag for mange, og du kan hurtigt komme bagud, hvis der er et område, du ikke forstår. Vores matematiklærere identificerer hurtigt, hvor dine faglige udfordringer er opstået, og hvad der skal til for, at du kommer i mål.

Opgaver og afleveringer

Under forløbet tilbyder vores undervisere at hjælpe med opgaver og afleveringer. Vi lægger vores undervisning tæt op ad den undervisning, du modtager på din uddannelse, så privatundervisningen bliver en hjælp frem for en byrde.

Hør Mathilde fortælle om vores privatundervisning i matematik

“Simon var meget imødekommende, og jeg følte mig tryg ved at fortælle de ting, som var svære for mig. Min karakter rykkede sig opad med flere trin, da jeg afsluttede mat. B. Jeg havde svært ved at forstå matematik i 1.g og søgte derfor efter en underviser, der kunne forklare mig matematikken på en mere letforståelig måde. I folkeskolen var jeg god til matematik, men i gymnasiet blev det meget sværere.

Gennem Studiecoachen fandt jeg Simon, som hjalp mig med at forstå matematikken ved blandt andet at tegne og lave konkrete øvelser, som var lettere for mig at forholde mig til. Simon var meget imødekommende, og jeg følte mig tryg ved at fortælle de ting, som var svære for mig. Han hjalp mig også med at gennemgå mine lektier, så jeg fik en bedre forståelse for de ting, vi gennemgik i timen.

Min karakter rykkede sig opad med flere trin, da jeg afsluttede mat. B. Jeg kan varmt anbefale Studiecoachen og Simon.”

– Olivia, 3. g.

Om vores undervisere

Hos Studiecoachen får du hjælp til matematik gennem et skræddersyet undervisningsforløb. Vores uddannede og erfarne undervisere hjælper dig med at forstå matematiske koncepter og løse matematiske problemer. Vi tilpasser, med en anerkendende tilgang til læring, undervisningen til dit læringsbehov og bruger forskellige metoder, så du får mest muligt ud af undervisningen.

Mød en af vores undervisere

Copyright 2023 - Studiecoachen