FÅ HJÆLP TIL FAGET

Psykologi

Drømmer du om at øge din forståelse for psykologifagets mange facetter og blive bedre til at analysere og reflektere over psykologiske forhold af både faglig og almen karakter? Studiecoachen har et hold af uddannede undervisere, der er klar til at vejlede dig i psykologi. Du får et skræddersyet forløb, der passer til dit niveau og dine mål, så du kan føle dig tryg og sikker i faget.

Vi hjælper dig med

Pensum

Vores højtuddannede undervisere har alle erfaring som gymnasielærere, og de kender pensum ind og ud. De skræddersyr et forløb til dig, så du har helt styr på relevant pensum i faget psykologi, når du skal til eksamen.

Mundtlig og skriftlig formidling

Vores dygtige undervisere hjælper dig med at træne mundtlig og skriftlig formidling, hvilket både gør en forskel i undervisningen i hverdagen og i forbindelse med eksamen. Din faglige udvikling er førsteprioritet, og sammen strikker vi i et forløb sammen, som giver dig det størst mulige udbytte.

Opgaver og eksamen

I psykologi i gymnasiet har du løbende opgaver og eksaminer. Når disse nærmer sig, tilpasser du sammen med din underviser et forløb, som passer til dine behov og dit tempo. I træner formidlingen af fagets indhold, styrker dit overblik over pensum eller sætter fokus på udvalgte fagemner, som du kan have brug for bliver gentaget eller trænet mere.

“Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det! Jeg har brugt studiecoachen flere gange til min datter når hun har skulle til eksamen i gymnasiet. Det har alle gange været en super god og tryg oplevelse for hende. Alle lærer har været virkelig dygtige til at formidle, og de har klædt hende godt på til sine eksaminer. Det er den bedste investering!”

– Lotte Kjærhus, mor til gymnasieelev

Om vores undervisere

Hos Studiecoachen tilbyder vi høj kvalitetsundervisning med erfarne gymnasielærere, der er eksperter inden for deres fagområder. Vi skræddersyr 1:1 forløb, hvor fokus er på dine individuelle behov og mål. Uanset om det handler om at forstå teorier, arbejde med cases eller dykke helt ned i teori, giver vi dig den nødvendige personlige hjælp til at mestre dit fag.

Copyright 2024 - Studiecoachen