FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Tysk

Har du brug for hjælp til tekstanalyse, sprogforståelse eller noget helt tredje inden for faget tysk? Studiecoachen tilbyder privatundervisning i alle aspekter af tyskfaget. Vores veluddannede undervisere kender alle fagets krav og guider dig trygt igennem pensum gennem en anerkendende tilgang til undervisning.

Vi hjælper dig med

Pensum

Tyskfagets pensum omfatter alt fra litterære genrer til sproglige grammatiske regler. Vores kompetente undervisere har en dyb indsigt i pensum og hjælper dig med at opnå forståelse og overblik.

Mundtlig og skriftlig formidling

Formidling er en vigtig del af tyskfaget. Vores kompetente undervisere hjælper dig med at øve både mundtlige og skriftlige færdigheder, hvilket vil gøre en betydelig forskel i både den daglige undervisning og til eksamen.

Grammatik og korrekt sprogbrug

Korrekt grammatik og anvendelse af sproget er essentielt for at kommunikere på en klar og tydelig måde på tysk. Studiecoachens undervisere hjælper dig med at opnå solid forståelse af tysk grammatik, så dit skriftlige sprog også fremstår korrekt.

Afleveringer og eksamen

I faget tysk er der mange afleveringer, som kan være udfordrende, hvis man har svært ved faget. Men hvis man er grundig med afleveringerne, er man også bedre forberedt til eksamen. Studiecoachens undervisere ved, hvad der kræves af dig både til eksamen og i løbet af året, og kan derfor hjælpe dig der, hvor du har behov.

“Særdeles god og uvurderlig coach. Ville gøre det igen – medgiver hermed min varmeste andbefaling”

– Charlotte Lohals

Om vores undervisere

Studiecoachen har kvalificerede undervisere med erfaring som både eksaminatorer og censorer. De tilbyder privatundervisning, der fokuserer på den enkelte elevs behov. Vi har altid en en anerkendende tilgang til læring, hvor elevens potentiale er i fokus.

Copyright 2024 - Studiecoachen