Vi er erfarne lektorer med sort bælte i undervisning, der står klar til at hjælpe dig godt igennem dit studie

Hos Studiecoachen tror vi på, at fagligt overskud og mentalt overskud går hånd i hånd.
Mange studerende oplever, at eksaminer og afleveringer tårner sig op eller at de kæmper med at få overblik over pensum. Det går ud over deres faglige formåen, men i høj grad også deres personlige og mentale trivsel.

Hos Studiecoachen hjælper vi dig med at knække de faglige koder, og hos os får du undervisning, vejledning og støtte af erfarne gymnasie- og universitetsundervisere. På den måde er du altid i gode hænder.

Vi hjælper dig også med redskaber, så du bedre kan håndtere udfordringer i fremtiden og udfolde dit fulde potentiale.

Ved at øge din faglige trivsel kan vi øge din mentale trivsel og give dig overskuddet tilbage.

Hør om de høje krav til Studiecoachens undervisere

Om vores undervisere

Alle Studiecoachens undervisere er højtuddannede og har solid undervisningserfaring. Vores tilgang til privatundervisning har fokus på dit potentiale og tager udgangspunkt i selvforstærkende læring i trygge rammer.

Vi ved, at alle indlærer forskelligt, og vi har stor erfaring med at tilrettelægge undervisning, der løfter den enkelte

Studiecoachen er grundlagt af forhenværende gymnasielærer Sarah Ørsdahl, der fortæller, hvorfor der er brug for Studiecoachen:

Som underviser har jeg alt for ofte set, hvordan mange elever lider personligt, når de kæmper med det faglige. Karakterræs og høje krav fra omverdenen betyder, at en del føler sig pressede, stressede og nogle gange helt modløse.
Samtidig har besparelserne i uddannelsessektoren givet elev-lærer-relationen trange kår, da der er blevet mindre tid til den enkelte elev. Så selv om man som underviser gerne vil møde og hjælpe hver enkelt elev, er det en nærmest umulig opgave.

Derfor har jeg startet Studiecoachen, hvor vi netop har fokus på at møde hver enkelt studerende, der hvor de er. Hos Studiecoachen har vi håndplukket alle vores vejledere, hvilket sikrer, at vi har masser af personligt og fagligt overskud. Og vi tilrettelægger altid undervisningen efter den enkelte studerendes behov og forudsætninger.

Hos os er læring i centrum i stedet for bedømmelse og karakterer. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang, så ingen studerende skal føle, at de ikke slår til. Det giver plads til faglig fordybelse i et roligt tempo, hvor der er tid til at regulere nervesystemet og få bugt med usikkerhed og angst.

Med den rette støtte og vejledning har alle potentialet til at komme på ret køl fagligt og dermed øge deres trivsel. Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg og i gode hænder, fordi vi ved, at det er altafgørende, når du skal flytte dig fagligt.

Sådan foregår Studiecoachens undervisningsforløb

Vi har opdelt processen i 4 trin, og vi guider dig gennem hele forløbet

 • 1

  Behovsafklaring

  Vi starter altid med en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi afdækker præcis hvad du har brug for hjælp og støtte til.

 • 2

  Matchmaking

  Når vi har afdækket dine behov og de faglige krav til undervisningen, undersøger vi mulighederne og finder det rette match blandt vores dygtige undervisere.

 • 3

  Undervisning

  Sammen med din underviser starer I forløbet med at lave en plan for, hvordan du kommer bedst muligt fremad mod dit mål.

 • 4

  Løbende evaluering

  Vi ved, at det er altafgørende, at du føler dig tryg, når du skal flytte dig fagligt. Derfor evaluerer vi løbende på forløbet, og skulle der være nogle behov, som ikke bliver mødt, gør vi vores bedste for at imødekomme dig.

Hør hvad eleverne fortæller om os

Super hjælp!

Jeg stod i en presset sitation med kun en uge til at læse op til eksamen og StudieCoachen hjalp mig hurtigt og fik fundet en fantastisk mentor til mig, der fik hjulpet mig, så jeg var fuldstændig klar til eksamen! Super hjælp og dejlig personlig kommunikation med både mentor og adminstration.

Marc Holse

En god investering i min opgave og eksamensselvtillid.

Stor fleksibilitet og super coaching fra Linda. Fra jeg henvendte mig til Studiecoachen på deres hjemmeside til jeg havde min første coaching-session, gik gnidningsfrit og var en god oplevelse fra start til slut og jeg gik til min bacheloreksamen med selvtillid og tro på min teori.

MB, Bachelorstuderende

Succesfuld oplevelse hele vejen rundt.

Min søn, som ikke har haft det nemt, har i går afsluttet sin Bacheloruddannelse som pædagog med et flot 10 tal.
Han bestod ikke første gang og blev deprimeret og usikker på sit eget værd og sin faglighed.
Det fik Studiecoachen lavet om på. Jeg henvendte mig til Sarah som lavede et match med Lis og min søn. Lis har været fantastisk og er meget kompetent og empatisk. Lis har i samarbejde med min søn formået at styrke hans faglighed både i opgaven og den mundtlige del. Det har været alle pengene værd. Af hjertet tak 🙏

Anett, Mor til søn på pædagogseminariet

Simon var meget imødekommende, og jeg følte mig tryg ved at fortælle de ting, som var svære for mig. Min karakter rykkede sig opad med flere trin, da jeg afsluttede mat. B.

Jeg havde svært ved at forstå matematik i 1.g og søgte derfor efter en underviser, der kunne forklare mig matematikken på en mere letforståelig måde. I folkeskolen var jeg god til matematik, men i gymnasiet blev det meget sværere. Gennem Studiecoachen fandt jeg Simon, som hjalp mig med at forstå matematikken ved blandt andet at tegne og lave konkrete øvelser, som var lettere for mig at forholde mig til. Simon var meget imødekommende, og jeg følte mig tryg ved at fortælle de ting, som var svære for mig. Han hjalp mig også med at gennemgå mine lektier, så jeg fik en bedre forståelse for de ting, vi gennemgik i timen. Min karakter rykkede sig opad med flere trin, da jeg afsluttede mat. B. Jeg kan varmt anbefale Studiecoachen og Simon.

Ida, 2.G

Løbende feedback på min tekst, hvilket var rigtig rart, så jeg hele tiden vidste, at jeg var på rette vej.

Jeg kontaktede Studiecoachen, da jeg havde svært ved at komme i gang med min SRP. Jeg fik talt mine problemstillingerne igennem og kom godt i gang med at skrive. Undervejs fik jeg løbende feedback på min tekst, hvilket var rigtig rart, så jeg hele tiden vidste, at jeg var på rette vej. Jeg fik også hjælp til at forstå noget samfundsfagsteori, som skulle med i opgaven. Sarah var god til at forklare teorien, så det var let at forstå. Hun hjalp mig også med at få styr på mine kildehenvisninger. Jeg kan varmt anbefale Studiecoachen.

Maja, SRP-elev

Min søn er kommet godt igennem året med en større faglighed, og står dermed bedre rustet til nye udfordringer.

Min søn stod ved udgangen af 2.g og manglede motivation til faget dansk. Jeg faldt over Sarah hos Studiecoachen, og igennem 3.g har min søn fulgt et forløb, hvor der er arbejdet med forståelsen af dansk, og arbejdet med de forskellige metoder, ligesom de også har snakket sammen ifm. udarbejdelsen af skriftlige opgaver. Det har været et rigtig fint forløb, og min søn er kommet godt igennem året med en større faglighed, og står dermed bedre rustet til nye udfordringer. Vi valgte også at bruge Studiecoachen til at finde en vejleder til SRP’en, dels ifm. skriveprocessen, dels til hjælp med fremlæggelsen. Det arbejde blev afsluttet med et flot 12-tal.

Niels – Far til oskar, 3.G

Jeg kan stærkt anbefale Studiecoachen til andre, for man kan altid regne med at få den nyttige hjælp, som passer specifikt til en.

Da jeg i løbet af min skriveperiode i SRP følte, at jeg havde brug for vejledning af min opgave og dens struktur, fandt jeg studiecoachen. Sarah var lige fra dag et super hjælpsom og nærværende. Selv efter skriveperiode kunne jeg henvende mig til hende, og der hjalp hun selvfølgelig igen uden problemer. Jeg kan stærkt anbefale Studiecoachen til andre, for man kan altid regne med at få den nyttige hjælp, som passer specifikt til en.

Gustav, SRP-elev

Lige præcis den hjælp og vejledning, jeg ønskede.

Jeg fik hjælp til min SRP, som jeg skrev i fagene samfundsfag og dansk. Det fungerede optimalt for mig at kombinere vejledning fra mine egne lærere med vejledning og gode råd fra en ekstern kvalificeret vejleder til de generelle og konkrete spørgsmål, jeg havde. Dette var vejledning ift. opbygning, struktur, indhold samt korrekturlæsning. Derfor kan jeg varmt anbefale denne SRP-hjælp, da jeg fik lige præcis den hjælp og vejledning, jeg ønskede.

Frida, SRP-elev

Sarah er enestående dygtig til at vejlede den studerende i at skabe den bedste udgave af sig selv i en opgave

Vi kontaktede Studiecoachen, da min søn desværre røg psykisk ned i en depression og fik angstanfald lige da hans afsluttende opgave på lærerseminariet skulle afleveres. Da var vi så heldige at få Sarah som studiecoach. Hun har i den grad været helt fantastisk til at understøtte min søns entusiasme, og hun har været meget dygtig til at se hans skriftlige ressourcer og begrænsninger i en fin balance. Under hele processen har hun været menneskeligt meget nærværende og i samspil med stor faglighed, anerkendelse, konstruktiv og empatisk kritik samt super vejledningsteknik har hun affødt lige netop den inspiration og glæde ved opgaveskrivningen, som min søn havde brug for. Sarah er enestående dygtig til at vejlede den studerende i at skabe den bedste udgave af sig selv i en opgave.Jeg kan kun give hende mine største anbefalinger.

Hanne, Mor til studerende på lærerseminariet

Det er rigtig dejligt at kunne få sådan en professionel sparring i et tit travlt og stressende studieliv.

Da jeg i løbet af min kandidatuddannelse havde behov for sparring i forbindelse med en skriftlig eksamensopgave, valgte jeg at kontakte Studiecoachen. Sarah har en stærk faglig baggrund og er utrolig dygtig til at formidle sin viden igennem diskussioner om basale hverdagsproblematikker og samtidig bevare overblikket så det kan løftes op på et højt akademisk niveau. Udover at have en stærk faglig baggrund er Sarah også meget nem at snakke med og det har betydet meget for mig, at vi har haft gode lange diskussioner. Hun sikrer sig altid at det hun formidler er til at forstå og arbejde videre med. Hun tager sig altid god tid til at sætte sig ind i, både tungt teoretisk stof, men også mine personlige behov. Det er rigtig dejligt at kunne få sådan en professionel sparring, i et tit travlt og stressende studieliv. Sarah er meget positiv og jeg har hele tiden følt mig meget tryg i vores samarbejde. Hun kan varmt anbefales!

Kristian, Kandidatstuderende på socialvidenskab, RUC

Etiske retningslinjer

Det vil altid være dit værk

Fundamentet i vores undervisning er at skabe tryghed og med udgangspunkt heri styrke din faglighed så meget som muligt. Vi hverken skriver dine opgaver eller giver dig alle svarene – men vi hjælper og støtter dig igennem hele processen.

Vi underviser dig på en måde, så du bliver bedre til at stå på egne ben, næste gang du står over for en lignende opgave. Det betyder blandt andet, at vi har fokus på at gøre dig fortrolig med akademiske metoder og tilgange, så din læring rækker ud over den problemstilling, du står med her og nu.

Vi har tavshedspligt

Hos Studiecoachen har alle undervisere tavshedspligt over for dem, der ikke er en del af Studiecoachen. I de tilfælde, hvor forældre ønsker at blive opdateret om deres børns undervisnings- og vejledningsforløb, har de mulighed for at ringe til vejlederen og få en status på forløbet. Hvis du er over 18 år, skal du give samtykke til, at vejlederen taler med dine forældre om forløbet.

Copyright 2023 - Studiecoachen