VORES PRISER

Invester i din fremtid

Hos Studiecoachen tilbyder vi forskellige muligheder til dem, der gerne vil forbedre deres faglige niveau, opnå et større overblik og få mere overskud i grundskolen, gymnasiet eller på en videregående uddannelse.

Undervisningsabonnementer

Ved at tegne et undervisningsabonnement, har du altid din helt egen højtuddannede og erfarne underviser ved hånden, når du har brug for hjælp til skolen eller studiet. Du kan vælge mellem 2 timers undervisning hver uge eller 2 timers undervisning hver 14. dag. De to timer dækker både undervisning og forberedelse, og med et abonnement har du mulighed for at dele betalingen op og betale pr. måned.

2 timer hver 14. dag

2760 kroner

600 kroner pr. time

Løber indtil det opsiges med én måneds varsel.
Minimum 3 måneders binding.

2 timer hver uge

4730 kroner

550 kroner pr. time

Løber indtil det opsiges med én måneds varsel.
Minimum 3 måneders binding.

Ved at tegne et undervisningsabonnementer hos os, sikrer du, at du altid har din helt egen højtuddannede og erfarne underviser ved hånden, når du har brug for hjælp til studiet. 
Med et undervisningsabonnement har du mulighed for at dele betalingen op og betale pr. måned. Undervisningsabonnementet har en binding på min. 3 måneder og løber indtil det opsiges med en måneds varsel.

Timepakker

Med vores timepakker kan du selv strukturere, hvor meget hjælp du har brug for og i hvilket tempo. Timerne dækker både undervisning og forberedelse. Du kan løbende tilkøbe flere timer til den timepris, som er tilknyttet den pågældende pakke.

10 timer

6.500 kroner

650 kroner pr. time

Har en gyldighed på 2 måneder

15 timer

9.375 kroner

625 kroner pr. time

Har en gyldighed på 3 måneder

20 timer

12.000 kroner

600 kroner pr. time

Har en gyldighed på 4 måneder

25 timer

14.375 kroner

575 kroner pr. time

Har en gyldighed på 5 måneder

50 timer

27.500 kroner

550 kroner pr. time

Har en gyldighed på 9 måneder

Jo flere timer, desto lavere pris

Alle timepakkerne kan betales i rater. Hvis du ønsker at tilkøbe flere timer, kan du købe dem til den timepris, som er tilknyttet den pågældende pakke.

Holdundervisning er også en mulighed

Er I flere, som har brug for hjælp i det samme fag? Hos Studiecoachen tilbyder vi også holdundervisning for mindre grupper på 2-6 personer. Vores højtuddannede undervisere hjælper jer med at knække de faglige koder.
Copyright 2023 - Studiecoachen