Har du brug for hjælp under uddannelsen i biokemi? Studiecoachens privatundervisere hjælper dig med de fagområder, du har svært ved, så du kan følge med i den daglige undervisning og føle dig tryg op til eksamen. Undervisningen har altid fokus på dit individuelle behov, så du får mest muligt ud af undervisningen.

Vi hjælper dig med

Faglig udvikling

Undervisningen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov for læring, så du under forløbet opnår mest mulig faglig udvikling. Hvad end du har behov for privatundervisning i makromolekylær biokemi eller statistik, så hjælper vores kompetente undervisere dig.

Eksamen

Eksamensperioden kan for mange studerende virke stressende og uoverskuelig. Med privatundervisning hjælper vores undervisere dig med at skabe overblik over pensum og øve konkrete fagbegreber. Derudover kan undervisningen også fokusere på mundtlig formidling, så du føler dig forberedt på selve eksamenssituationen.

Bachelorprojekt

Studiecoachens undervisere kan hjælpe dig under processen, når du skal skrive enten bachelorprojekt eller speciale på uddannelsen biokemi. Vores undervisere kender studieordningen og hjælper med at kvalitetssikre opgaven, så du kommer godt i mål.

Få hjælp til fagene:

  • Makromolekylær biokemi og biofysik

  • Organisk og uorganisk kemi

  • Statistik og dataanalyse

  • Talbehandling og grafiske fremstillinger

  • Grundlæggende biovidenskab, genetik og bioteknologi

  • Molekylærbiologi og cellebiologi

  • Metabolisme og enzymologi, proteinvidenskab og enzymteknologi

  • Øvrige fag på uddannelsen

“Super hjælp Jeg fik rigtig god hjælp til min rapport i bioteknologi og procesdesign.”

– Zarvic

Om vores undervisere

Studiecoachens kompetente undervisere har en relevant akademisk baggrund, der gør, at de kan undervise studerende på uddannelsen biokemi. Vores undervisere har altid en anerkendende tilgang til undervisning, der har fokus på dit individuelle potentiale og faglige udvikling.

Mød en af vores undervisere

Copyright 2024 - Studiecoachen