FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Historie

Hvis man ikke kender fortiden, forstår man ikke nutiden og egner sig ikke til at forme fremtiden.” Det citat tror vi på hos Studiecoachen, og det er netop hvad, der gør historie så utroligt spændende. Vores erfarne undervisere hjælper dig med at favne hele det historiske pensum, og tilrettelægger et undervisningsforløb, der er skræddersyet til dine behov.

Vi hjælper dig med

Faglig udvikling

Faglig udvikling er alfa omega for vores højtuddannede undervisere. Vi styrker dine færdigheder i alt fra vurdering af historiske kilder, strukturering af skriftlige fremstillinger til specifikke grene af historie, som eksempelvis idéhistorie. Med dine læringsbehov som afsæt, skaber vi sammen et forløb, der højner dit niveau og træner dine skriftlige og mundtlige evner i historisk formidling.

Eksamen

Studiecoachens kompetente undervisere støtter og hjælper dig under eksamensforberedelserne. Med en anerkendende tilgang til privatundervisning, skaber vi et trygt miljø, hvor din forståelse af pensum og historiske begivenheder forbedres. Dermed bliver du bedre forberedt og vil oftest få en bedre oplevelse til selve eksamen.

Bachelor eller speciale

Med et bredt kendskab til din uddannelse, og specifik faglig erfaring, hjælper vi dig med din bachelor eller dit speciale. Vores undervisere kender alle krav og formalia, og sikrer på den måde, at du selvstændigt kan tilrettelægge og gennemføre dit projekt.

“Særdeles god og uvurderlig coach. Ville gøre det igen – medgiver hermed min varmeste andbefaling”

– Charlotte Lohals

Om vores undervisere

Studiecoachen har uddannede undervisere, der kender fagets krav og har erfaring som både eksaminatorer og censorer. Vores undervisere tilbyder 1:1 undervisning, der fokuserer på elevernes individuelle behov og læring. Vi har en anerkendende tilgang til læring, hvor elevens individuelle potentiale er i førersædet.

Copyright 2023 - Studiecoachen