Har du brug for hjælp til pædagogik, digital dannelse eller dine undervisningsfag? Uanset dit behov, står Studiecoachens erfarne undervisere klar til at hjælpe dig, der studerer på læreruddannelsen. Privatundervisningen har altid en anerkendende tilgang og Studiecoachens undervisere har fokus på de læringsområder, der udfordrer dig.

Vi hjælper dig med

Faglig udvikling

Studiecoachens undervisere har under forløbet fokus på dig og dine faglige udfordringer. Vi støtter dig i din proces og gennem en tryg relation arbejder vores højtuddannede undervisere altid med fokus på at styrke din faglige udvikling. Du bliver undervist i specifikke områder, men får også metoder, der i fremtiden gør det lettere at tilegne dig ny viden.

Eksamen

Vores undervisere hjælper dig med alt fra træning i pensum til præsentationsteknik op til eksamen, der gør dig tryg og mere selvsikker i eksamenssituationen. Vores undervisere har alle siddet som enten eksaminatorer eller censorer og ved derfor, hvad der forventes af dig.

Bachelorprojekt

Læreruddannelsen afsluttes med et bachelorprojekt. Vores undervisere kan støtte dig i hele processen med alt fra strukturering af din tid til opgaveskrivning, grammatik eller mundtligt forsvar.

Få hjælp til fagene:

  • Dansk og matematik

  • Kreativitet, mad og idræt

  • Naturfag

  • Samfund, historie og religion

  • Øvrige fag på uddannelsen

“Stor faglighed, anerkendende, nærværende og empatisk. Min søn var i princippet blevet færdig som lærer, med et gennemsnit på over 10 i sine hovedfag og i Bachelor. Han havde dog et hængeparti med en skriftlig opgave (som ikke skulle forsvares), for at få sit lærerbevis, men som han havde fået udsat 2 gange, og desværre dumpede 3. gang. Han fik bevilget 4. forsøg, da han ellers er en dygtig og ambitiøs studerende.

Desværre røg han ned i depression og angstanfald netop da denne opgave skulle udfærdiges. Da var vi så heldige at finde Sarah som privat vejleder/ studiecoachen. Sarah har i den grad været helt fantastisk til at understøtte min søns entusiasme og været meget dygtig til at se hans skriftlige ressourcer og begrænsninger i en fin balance. Således har Sarah været tro imod hans egne faglige visioner, samt eget sprog, og ført ham konstruktivt hen hvor han netop havde brug for.

Under hele processen har Sarah været menneskeligt meget nærværende, og i samspil med stor faglighed, anerkendelse og empatisk/ konstruktiv kritik og super vejledningsteknik, affødt lige netop den inspiration og glæde ved opgaveskrivningen som min søn havde brug for. Sarah har således været en super katalysator. Dvs at min søn har udfærdiget en meget fin opgave og via Sarah, er han blevet helt fantastisk boostet i egen arbejdsindsats.

Min pointe er, at Sarah er enestående dygtig til at vejlede den studerende til at skabe den bedste udgave af sig selv i en opgave. Kan kun give mine største anbefalinger. Hanne, mor til Christian som nu er færdiguddannet lærer.”

– Hanne, Mor til studerende på Lærerseminariet

Om vores undervisere

Studiecoachens undervisere er højtuddannede og har alle en akademisk relevant baggrund og solid undervisningserfaring. Vores undervisere tilbyder 1:1 undervisning i et trygt læringsrum, hvor der skabes en læringsplan med afsæt i dine behov. Undervisningen er altid anerkendende med fokus på at motivere den studerende til læring.

Copyright 2023 - Studiecoachen