Uddannelsen som markedsføringsøkonom rummer mange forskellige fag og kurser. Er der noget på uddannelsen, som du har særligt behov for hjælp til? Så er vores undervisere klar til at skræddersy et forløb til dig. Vores undervisere er højtuddannede og hjælper dig, hvad end du har behov for støtte i fag som økonomi, erhvervsjura eller salg- og markedskommunikation.

Vi hjælper dig med

Faglig udvikling

Vores kompetente undervisere har fokus på din faglige udvikling inden for de fagområder, du har udfordringer med. Vores undervisere er uddannede i at identificere netop den læringsmetode, der passer bedst til dig og herfra skræddersys en personlig undervisningsplan.

Eksamen

På uddannelsen som markedsføringsøkonom er der efter hvert semester eksaminer. Op til eksaminerne kan Studiecoachens kompetente privatundervisere hjælpe dig med at skabe et overblik over pensum og forberede dig bedst muligt.

Bachelorprojekt eller speciale

Studiecoachens undervisere hjælper dig med det afsluttende eksamensprojekt på uddannelsen markedsføringsøkonom. Vores undervisere kender til studieordningen og ved, hvad der forventes af dig, både til den skriftlige opgave og til det mundtlige forsvar.

Få hjælp til fagene:

  • International markedsføring

  • Økonomi

  • Erhvervsret

  • Organisation og supply chain management

  • International markedsføring

  • Økonomi og statistik

  • Salg- og markedskommunikation

  • Erhvervsjura

  • Øvrige fag på uddannelsen

“Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det! Jeg har brugt studiecoachen flere gange til min datter når hun har skulle til eksamen i gymnasiet. Det har alle gange været en super god og tryg oplevelse for hende. Alle lærer har været virkelig dygtige til at formidle, og de har klædt hende godt på til sine eksaminer. Det er den bedste investering!”

– Lotte Kjærhus, mor til gymnasieelev

Om vores undervisere

Alle vores undervisere er højtuddannede og har solid undervisningserfaring. Vores undervisere tilbyder 1:1 undervisning i et trygt læringsrum, der fokuserer på den enkelte studerendes behov. Vi har altid en anerkendende tilgang til undervisning, der har til formål at motivere den studerende til faglig udvikling.

Mød en af vores undervisere

Copyright 2023 - Studiecoachen