Studiecoachens undervisere hjælper dig med de udfordringer, du står overfor under uddannelsen til maskinmester. Hvad end du har behov for privatundervisning i fagområder som energi på havet, elektriske maskiner og udstyr, eller økonomi og ledelse, så hjælper vores undervisere dig gennem et skræddersyet forløb, der har din læring i fokus.

Vi hjælper dig med

Faglig udvikling

Undervisningen er altid skræddersyet til dig og tager udgangspunkt i, hvor dine læringsbehov er størst. Vores undervisere sammensætter en personlig undervisningsplan til dig, så du opnår mest mulig faglig udvikling under forløbet.

Eksamen

Vores undervisere kender uddannelsens pensum og ved, hvad der forventes af dig til de forskellige eksaminer. Studiecoachens undervisere hjælper dig både med at skabe overblik over pensum, træne begreber, eller øve mundtlig formidling op til eksamen.

Bachelorprojekt

Uddannelsen som maskinmester afsluttes med et bachelorprojekt, som du skriver inden for et valgt område. Det kan være en udfordring, at disponere sin tid og skabe overblik under skriveprocessen og det kan derfor for mange være en hjælp at få privatundervisning, der hjælper dig med at komme på rette vej under skrivningen.

Få hjælp til fagene:

  • Grundlæggende fagtermer og metode

  • Drift af maskiner

  • Kritiske systemer og risikovurdering

  • Sikkerhedsledelse

  • Optimering

  • Øvrige fag på uddannelsen

“Særdeles god og uvurderlig coach. Ville gøre det igen – medgiver hermed min varmeste andbefaling”

– Charlotte Lohals

Om vores undervisere

Studiecoachens undervisere er højtuddannede og har alle en relevant baggrund, der gør dem i stand til at undervise studerende på maskinmesteruddannelsen. Vores undervisere har altid en anerkendende tilgang til læring, hvor fokus er på at motivere den enkelte elev med afsæt i de læringsmetoder, der passer bedst til den pågældende elev.

Copyright 2024 - Studiecoachen