På pædagoguddannelsen beskæftiger du dig med alt fra læringsteori til pædagogens etik, og med et stort pensum kan det være udfordrende at bevare det fulde overblik. I et skræddersyet forløb hos Studiecoachen stiller vores erfarne undervisere skarpt på netop dine udfordringer, og hjælper dig til dybere faglig forståelse og udvikling.

Vi hjælper dig med

Faglig udvikling

Din faglige udvikling er enorm vigtig for vores undervisere. De har altid dine individuelle behov for øje og hjælper dig under hele forløbet, der hvor du har mest brug for det. Med deres erfaring tilrettelægger de undervisning efter den undervisningsmetode, der passer bedst til dig og dine behov.

Eksamen

Forberedelse er din bedste ven op til eksamen. I trygge rammer træner I sammen din formidling af det pædagogiske pensum og styrker samtidig dit faglige udgangspunkt. Med plads til at lave fejl og få gentaget de faglige sammenhænge, bliver du godt klædt på, uanset hvilken eksamensform du står over for.

Bachelorprojekt

Skal du skrive bachelorprojekt på pædagogstudiet? Med indgående kendskab til formalia og opgavekrav ved vores undervisere præcis, hvad der forventes af dig. Studiecoachens undervisere tilrettelægger et forløb målrettet din specifikke opgaves form og hjælper dig helt i mål med din store opgave.

Få hjælp til fagene:

  • Pædagogisk læringsteori

  • Demokrati og medborgerskab

  • Køn, seksualitet og mangfoldighed

  • Inkluderende fællesskaber

  • Individ og fællesskab

  • Professionel dømmekraft, viden og etik

  • Pædagogen som myndighedsperson

  • Øvrige fag inden for det pædagogiske fagområde

“Succesfuld oplevelse hele vejen rundt Min søn, som ikke har haft det nemt, har igår afsluttet sin Bacheloruddannelse som pædagog med et flot 10 tal.

Han bestod ikke første gang og blev deprimeret og usikker på sit eget værd og sin faglighed. Det fik Studiecoachen lavet om på. Jeg henvendte mig til Sarah som lavede et match med Lis og min søn.

Lis har været fantastisk og er meget kompetent og empatisk. Lis har i samarbejde med min søn formået at styrke hans faglighed både i opgaven og den mundtlige del. Det har været alle pengene værd. Af hjertet tak 🙏”

Om vores undervisere

Alle Studiecoachens undervisere har en relevant akademisk uddannelse og undervisningserfaring, hvilket gør dem i stand til at undervise på alle faglige niveauer. På tværs af privatundervisningen benyttes altid en anerkendende tilgang, med fokus på trygge rammer og den studerendes individuelle behov.

Copyright 2024 - Studiecoachen