FÅ HÆLP TIL

Korrekturlæsning

Studiecoachen tilbyder korrekturlæsning af både små og store opgaver. Her hjælper vi med at sikre at opgavens indhold, sprog og struktur fremstår gennemarbejdet og korrekt. Derudover assisterer vi med udarbejdelse af referencer og litteraturliste, så opgaven lever op til formalia.

Prisen for korrekturlæsning er 95,- pr side.

Det vil altid være dit eget værk

Fundamentet i vores undervisning er at skabe tryghed og med udgangspunkt heri styrke din faglighed så meget som muligt. Vi hverken skriver dine opgaver eller giver dig alle svarene, men vi hjælper og støtter dig igennem hele processen, så du kommer godt i mål.

Om vores undervisere

Studiecoachens privatundervisere er højtuddannede og har solid undervisningserfaring. Vi skræddersyr et 1:1 forløb til dig, der tager udgangspunkt i dine faglige udfordringer og behov. Hos Studiecoachen er tilgangen til privatundervisning altid anerkendende og med fokus på at motivere den enkelte elev til læring.

Sådan hjælper vi dig med korrekturlæsning

Indhold

Vi arbejder på at sikre, at det faglige indhold lever op til opgavegenren og opgaveformuleringen, samt at der er sammenhæng mellem elementerne.

Sprog

Et korrekt sprog giver et godt førstehåndsindtryk, når censor og eksaminator skal læse og vurdere din opgave. Vi hjælper dig med at sikre, at sproget fremstår sammenhængende og præcist.

Struktur

Vi hjælper dig med opgavens struktur, så de enkelte afsnit i opgaven hænger godt sammen både i forhold til indhold og sprog.

Formalia

Det er vigtigt, at din opgave lever op til formalia. Vi hjælper dig med formalia, herunder APA-standarden, som er standard på mange videregående uddannelser.

Copyright 2023 - Studiecoachen