Privatundervisning

Privatundervisning er en stor hjælp, hvis det er svært at følge med i undervisningen. Vores erfarne undervisere skræddersyr et forløb hvad end behovet er at knække koden i et bestemt fag, at følge med i undervisningen eller ekstra støtte til skriftlige afleveringer. Vores privatundervisning dækker hele fagrækken i folkeskolen, på gymnasiet og de fleste fag på de videregående uddannelser.

Folkeskole dansk undervisning

Anerkendende tilgang

Hos Studiecoachen har vi god erfaring med at gøre svært stof lettere ved hjælp af privatundervisning med fokus på ro, fordybelse og gentagne forklaringer. Underviserne støtter både fagligt og personligt alt efter behov. I privatundervisningen fokuserer vi ligeledes på metoder, der i fremtiden vil gøre det lettere for vores elever og studerende at tilegne sig ny viden og løse nye opgaver. Vi har altid en anerkendende tilgang til læring, og det er vigtigt for vores undervisere at tilrettelægge et motiverende forløb, som tiltaler vores elever og studerende, hvad enten de går i folkeskolen, på gymnasiet eller på en videregående uddannelse.

Om vores undervisere

Studiecoachens undervisere er alle højtuddannede privatundervisere, som har undervist i pensum mange gange før. De kender de enkelte fags læringsmål og ved, hvilket pensum eksamen tager udgangspunkt i. Vores privatundervisere underviser til dagligt på landets uddannelsesinstitutioner og har derfor stor erfaring med at undervise mange hunderede elever og studerende. De kan derfor hurtigt vurdere, hvad der skal til for at løfte det faglige niveau.

Hør mere om vores privatundervisning

Sådan foregår privatundervisning hos Studiecoachen

Vi har opdelt processen i 4 trin, og vi guider dig gennem hele forløbet

1

Vi afklarer behov

Alle forløb med privatundervisning starter med en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi snakker om faglige udfordringer, ambitioner og forventninger til forløbet.

2

Vi matcher lærer og elev

Kemi, kompetencer og faglighed. Der er mange elementer, som skal være på plads, og vi går benhårdt efter at finde den helt rette privatunderviser til eleven.

3

Underviser laver en plan

I fællesskab udvikler underviseren og eleven en plan for forløbet. Vi lærer ikke alle sammen på samme måde, og derfor er det vigtigt at finde den metode, der fungerer bedst for begge parter.

4

Vi evaluerer løbende

Det er altafgørende, at vores elever føler sig trygge og i gode hænder undervejs i forløbet. Derfor evaluerer vi løbende.

Copyright 2024 - Studiecoachen