FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Matematik

Matematik er for mange elever en udfordring, og det kan være svært at følge med i undervisningen, hvis man først er kommet bagud. Studiecoachen tilbyder privatundervisning i matematik, så dit barn kan udvikle sine faglige færdigheder og blive tryg i faget, uanset klassetrin.

gymnasie historie privatundervisning

Vi hjælper med

Pensum

Pensum i matematik på grundskoleniveau er stort og kan virke uoverskueligt at lære. Med lektiehjælp i matematik kan dit barn få hjælp til at øve de forskellige matematiske begreber og formler, så dit barn kan hæve sit faglige niveau og få en større forståelse for faget. Uanset om dit barn har behov for hjælp til talforståelse, geometri eller brøkregning, så kan Studiecoachens lærere hjælpe.

Faglig udvikling

Det kan være svært at udvikle sig fagligt i matematik, hvis eleven først er kørt fast i faget. Med privatundervisning hjælper Studiecoachens lærere dit barn med alt fra tabeller til koordinatsystemer, alt afhængigt af dit barns individuelle behov. Med fokus på dit barns udfordringer sikrer vi, at dit barn opnår mest mulig faglig udvikling og genvinder motivationen for faget.

Afgangsprøve

Står dit barn over for grundskolens afgangsprøve og har behov for ekstra støtte inden? Studiecoachens lærere hjælper dit barn med at træne matematikkens mange discipliner op til eksamen, så dit barn bliver mere tryg og mindre nervøs i situationen.

“Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det! Jeg har brugt studiecoachen flere gange til min datter når hun har skulle til eksamen i gymnasiet. Det har alle gange været en super god og tryg oplevelse for hende. Alle lærer har været virkelig dygtige til at formidle, og de har klædt hende godt på til sine eksaminer. Det er den bedste investering!”

– Lotte Kjærhus, mor til gymnasieelev

Om vores undervisere

Studiecoachen har uddannede undervisere, der kender fagets krav og har erfaring som både eksaminatorer og censorer. Vores undervisere tilbyder 1:1 undervisning, der fokuserer på elevernes individuelle behov og læring. Vi har en anerkendende tilgang til læring, hvor elevens individuelle potentiale er i førersædet.

Mød en af vores lærere

Copyright 2023 - Studiecoachen