FÅ HJÆLP TIL

Kvote 2 ansøgning

Er du tvivl om, hvor du skal starte, hvordan ansøgningen skal bygges op, og hvad der er relevant at fremhæve i en kvote 2 ansøgning? Vi hjælper dig med at skrive en overbevisende ansøgning, så du får de bedste chancer for at blive optaget på din drømmeuddannelse.

Brænd igennem med din ansøgning

I en kvote 2 ansøgning skal du overbevise studiestedet om, at dit engagement gør op for dit manglende karaktergennemsnit. Din ansøgning skal være personlig og målrettet, og dit engagement skal tydeligt brænde igennem. Her er det vigtigt at huske på, at en kvote 2 ansøgning først og fremmest er en motiveret ansøgning, og det betyder, at du skal udtrykke din motivation for at gennemføre uddannelsen ved at positionere dig selv og dine kompetencer.

Lev op til kravene i din kvote 2 ansøgning

Hvilke krav, der præcis stilles til kvote 2-ansøgerne, er forskellige fra uddannelse til uddannelse. Derfor er det vigtigt, at du viser at du har sat dig godt ind i netop dit drømmestudie. Vi står klar til at hjælpe dig i den rigtige retning, herunder at sortere i, hvad der er relevant at få med i ansøgningen, og hvad der skal sorteres fra.

Derudover hjælper vi dig med at sikre, at din tekst er skrevet i et sammenhængende, præcist og nuanceret sprog, samt er bygget op med en overbevisende argumentation for, at du er den rette kandidat til studiet.

Lad os hjælpe dig med at komme igennem nåleøjet og få skrevet en god ansøgning.

Copyright 2023 - Studiecoachen