FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Geografi

Faget geografi introducerer mange naturfaglige begreber og metoder, hvor dit barn kan have behov for ekstra støtte. Studiecoachens undervisere har solid undervisningserfaring og hjælper dit barn, hvad end der er behov for hjælp til forståelsen af klimaet, læren om jorden eller noget helt tredje.

Vi hjælper med

Pensum

Har dit barn svært ved at følge med i geografiundervisningen? Studiecoachens kompetente lærere hjælper med at træne pensum og alle fagets begreber, så dit barn opnår bedre forståelse og dermed får lettere ved at følge med i undervisningen.

Faglig udvikling

Studiecoachens undervisning har altid fokus på dit barns faglige udvikling. Vores undervisere identificerer hurtigt, hvor dit barn har de største udfordringer og privatundervisningen tager altid afsæt heri.

Afgangsprøve

I 9. klasse kan eleverne trække geografi som eksamensfag. Forbered dit barn bedst muligt på afgangsprøven med privatundervisning, der både træner pensum og skaber tryghed i selve eksamenssituationen.

Om vores undervisere

Studiecoachens lærere er alle højtuddannede og har solid undervisningserfaring. Vi har altid en anerkendende tilgang til undervisning og gennem 1:1 undervisning sørger vi for, at dit barns individuelle udvikling er i fokus.

Copyright 2024 - Studiecoachen