FÅ HJÆLP TIL FAGET

Idræt

Idræt i gymnasiet består ikke blot af fysisk aktivitet. En stor del af faget indebærer teori om krop og bevægelse. Har du brug for hjælp til at udvikle dine færdigheder inden for teori om idræt? Studiecoachens kompetente undervisere hjælper dig med at træne pensum og opnå faglig udvikling i faget idræt.

Vi hjælper dig med

Pensum

Studiecoachens undervisere hjælper dig med at få et overblik over pensum og træne de dele, du har størst udfordringer med. Sammen identificerer du og din privatunderviser dine behov, og underviseren skræddersyr derefter en undervisningsplan med afsæt i de dele af pensum, som du har udfordringer med.

Faglig udvikling

I idræt på gymnasieniveau skal man ikke blot udvikle sig med afsæt i de aktiviteter, man fysisk udfører til undervisningen. Det er vigtigt, at udvikle en forståelse af teorien bag og på den måde opnå mest mulig faglig udvikling.

Eksamen

Skal du til eksamen i faget idræt? Studiecoachens undervisere hjælper dig med at få et overblik over pensum, og sammen træner I de dele, du har størst udfordringer med. Privatundervisning i idræt kan derudover styrke din selvtillid og gøre dig mere tryg i selve eksamenssituationen.

Om vores undervisere

Alle Studiecoachens undervisere har solid undervisningserfaring og en relevant akademisk baggrund. Alle vores forløb er skræddersyet til dit behov, og undervisningen tager altid afsæt i et anerkendende og trygt læringsrum, hvor der er plads til faglig fordybelse og udvikling.

Copyright 2023 - Studiecoachen