FÅ HJÆLP TIL FAGET

International økonomi

Har du problemer med at danne dig et overblik over, hvordan makroøkonomiske nøgletal, producentoverskud og inflation påvirker den internationale økonomi? Hos Studiecoachen hjælper vores erfarne undervisere dig med fagets forskellige emner, der omfatter alt fra samfundsfaglige metoder til markedsanalyser og rentepolitik. Uanset hvad du kæmper med, tilbyder vi en tilpasset læringsform, der er skræddersyet til netop dit læringsbehov.

Vi hjælper dig med

Pensum

Pensum i international økonomi kan hurtigt virke uoverskueligt med alverdens finansielle strukturer og økonomiske fagbegreber. Vores undervisere tilpasser et forløb til dig, så du står fagligt stærkere, inden du skal op til eksamen. Alle undervisere har en relevant akademisk uddannelse og baggrund som gymnasielærere. Med deres ekspertise i international økonomi hjælper de dig med at komme helt i mål og skabe overblik over pensum.

Faglig udvikling

Vores undervisere ser hurtigt, hvor lige dine udfordringer er, og hjælper dig med at nå dine mål med maksimal faglig udvikling. International økonomi bliver hurtigt en kompleks størrelse, men med privatundervisning får du værktøjer til at udvikle dig, så du nemmere kan følge med i den daglige undervisning.

Afleveringer og eksamen

Udgangspunktet for dit forløb tager afsæt i din uddannelses pensum. Herfra vil vores undervisere hjælpe dig med afleveringer og opgaver, så du får trænet den relevante viden, du får brug til eksamen. På den måde bliver undervisningen en størst mulig hjælp for dig.

“Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det! Jeg har brugt studiecoachen flere gange til min datter når hun har skulle til eksamen i gymnasiet. Det har alle gange været en super god og tryg oplevelse for hende. Alle lærer har været virkelig dygtige til at formidle, og de har klædt hende godt på til sine eksaminer. Det er den bedste investering!”

– Lotte Kjærhus, mor til gymnasieelev

Om vores undervisere

Vores undervisere er kompetente og har en bred faglig viden, som de deler med dig gennem en tilpasset undervisningsplan. De guider dig i forståelsen af fagets begreber og hjælper dig med at løse udfordringer, der er relevante i internationale økonomiske forhold.
Vores undervisere har altid en anerkendende tilgang til læring, der har fokus på dine individuelle behov.

Copyright 2023 - Studiecoachen