FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Engelsk

Studiecoachen tilbyder privatundervisning i faget engelsk på grundskoleniveau. Hvis dit barn har behov for hjælp til sprogforståelse, grammatik eller noget helt tredje, hjælper vores undervisere med at hæve dit barns faglige niveau. Vores undervisere er bekendt med alle de faglige krav og hjælper dit barn med at føle sig mere sikker i engelsk.

Vi hjælper med

Pensum

Engelskfagets pensum omfatter en bred vifte af emner, lige fra litterære genrer til grammatiske regler. Vores undervisere er velbevandrede i pensum og er klar til at hjælpe med at skabe en oversigt over lektier og afleveringer, så dit barn kan følge undervisningen og udvikle sig fagligt.

Faglig udvikling

Studiecoachens undervisere har gennem 1:1 undervisning altid fokus på dit barns faglige udvikling. Vores undervisere identificerer hurtigt, hvor dit barns udfordringer er størst og finder sammen med dit barn frem til de læringsmetoder, der fungerer bedst.

Afgangsprøve

Står dit barn over for folkeskolens afgangsprøve i faget engelsk? Vores undervisere hjælper med at træne både skriftlig og mundtlig formidling, så dit barn kommer til at føle sig mere tryg i selve eksamenssituationen og opnår bedre resultater.

“Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det! Jeg har brugt studiecoachen flere gange til min datter når hun har skulle til eksamen i gymnasiet. Det har alle gange været en super god og tryg oplevelse for hende. Alle lærer har været virkelig dygtige til at formidle, og de har klædt hende godt på til sine eksaminer. Det er den bedste investering!”

– Lotte Kjærhus, mor til gymnasieelev

Om vores undervisere

Alle vores lærere er højtuddannede og har solid undervisningserfaring. Du kan derfor altid være sikker på, at vi finder en kompetent underviser, uanset dit barns behov. Gennem en anerkendende tilgang til undervisning har vi fokus på at sikre et trygt læringsrum, der fordrer faglig udvikling og en god oplevelse for dit barn.

Copyright 2024 - Studiecoachen