FÅ PRIVATUNDERVISNING I FAGET

Samfundsfag

Samfundsfag er et bredt fagområde, der omfatter alt fra sociologi til politik og økonomi. Der er mange begreber, som er svære at forstå, men når først du har lært dem og knækket koden, er det et fag fuld af spændende diskussioner. Med privatundervisning fra vores højtuddannede undervisere, får du hjælp til både fagbegreber og metode, så du knækker koden og hæver dit niveau.

Vi hjælper dig med

Pensum

Vores erfarne og kompetente undervisere har alle erfaring som gymnasielærere og er eksperter i pensum. De skræddersyr et forløb til dig, så du får overblik over pensum og får en dybere forståelse for de relevante tekster.

Bachelor og metode

Vores erfarne samfundsfaglærere identificerer hurtigt, hvor dine faglige udfordringer ligger, og laver en plan, så du når dine mål. Undervisningen tager afsæt i både samfundsfaglige begreber og metoder inden for faget, hvor du udvikler din evne til at formulere, undersøge og forklare samfundsfaglige problemstillinger.

Afleveringer og eksamen

Vores kompetente undervisere hjælper dig med opgaver og afleveringer under forløbet. Undervisningen er designet til at være tæt på den undervisning, du modtager på din uddannelse, så privatundervisningen er en hjælp både i hverdagen og op til eksamen.

“Super hjælp!

Jeg stod i en presset sitation med kun en uge til at læse op til eksamen og StudieCoachen hjalp mig hurtigt og fik fundet en fantastisk mentor til mig, der fik hjulpet mig, så jeg var fuldstændig klar til eksamen! Super hjælp og dejlig personlig kommunikation med både mentor og adminstration.”

– Marc

Om vores undervisere

Vores erfarne undervisere har stor undervisningserfaring inden for samfundsfag og tilbyder skræddersyet undervisning. Vores undervisere formidler faget på en letforståelig måde og har en anerkendende tilgang til undervisningen, der tager afsæt i netop dit behov og indlæringsstil. Undervisningen formidles, så fagets mange discipliner, teorier og metoder bliver lettere at forstå.

Copyright 2024 - Studiecoachen